NU CREDEȚI “NUMERELE” COVID-19

FOTO „ȘTIRI CIUDATE

02/2023 ZIUA CULTURAL

Imagini din Irlanda arată un deznodământ post- pandemie care evocă o respirație de ușurare a publicului. “COVID 19 este doar răceală. Nu credeți numerele”, a scris în ianuarie 2023 un autor anonim pe un panou stradal din Dublin. Desigur, sintagma „numere” se referă la uriașa campanie de dezinformare derulată de presa mainstream (pe finanțare guvernamentală), un fenomen care a fost prezent în întreaga Europă, din România până în Franța, Olanda sau Germania. COVID-19 a fost un prilej nimerit pentru guvernele autoritare neomarxiste de a exersa limitarea drepturilor civile conferite constituțional, sub pretextul unei epidemii despre care nu s-a știut niciodată întregul adevăr.

Ca un exemplu concludent, inepta Organizație Mondială a Sănătății (președinte Tedros Adhanom Ghebreyesus) nu știe nici până în prezent originea pandemiei, deși are fonduri, are specialiști, are rapoarte de pe întregul continent și a avut timp suficient pentru investigații, începând din primăvara anului 2022.

Vehiculând cifre și statistici pe care le-au secretizat masiv, establishmentul globalist european a încercat (și pe alocuri, a reușit) să folosească o spaimă publică, propagată prin mass-media controlată, pentru a-și împlini puncte de pe propria agendă. Mesajul “COVID 19 este doar răceală. Nu credeți numerele” este doar un semn că europeanul simplu începe să se elibereze de coșmarul ultimilor doi ani și încearcă să își regăsească normalitatea și firescul vieții de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s